Als u in een verantwoordelijke rol betrokken bent bij processen van organisatieverandering, dan is ECo-i er voor u.
U bepaalt zelf waarvoor u ECo-i inschakelt: alleen informatie, een interventieprogramma, advies en begeleiding, of volledige verzorging van maatwerk-interventies.

  • In de interventieprogramma’s van ECo-i leren organisaties samen met hun mensen op eigen kracht veranderingen vorm te geven – nu en in de toekomst.
  • Een advies op maat, telefonisch of bij u op locatie, is aan te bevelen indien u een specifieke verandervraag heeft.
  • Via het overzicht vindt u beschrijvingen van de verschillende vormen van high-impact interventies waarmee ECo-i u van dienst kan zijn.
  • Voor uitgebreidere informatie kunt u het boek bestellen dat ECo-i-directeur Marck Oostra met zijn co-auteur Paul Devilee over high-impact interventies schreef, en waaraan de interventie-experts van ECo-i bijdroegen.
  • De gratis online quickscan is voor velen een prettige manier om kennis te maken met ECo-i en de mogelijkheden van high-impact interventies.

Vergeet u niet zich aan te melden voor de ECo-i-nieuwsbrief? Dit is gratis en verplicht u tot niets. U ontvangt de nieuwsbrief eenmaal per kwartaal.

Vanzelfsprekend is ECo-i ook te vinden op LinkedIn en Facebook. Op LinkedIn bent u bovendien welkom in onze discussiegroep over veranderen zonder weerstand.
Tip: om à la minute op de hoogte te blijven, kunt u ECo-i volgen op Twitter!

Lees over de visie van ECo-i
Bestel het boek over high-impact interventies